اب هوای محل: میزان بارش نزولات جوی و دمای محیط بر انتخاب درب های اتوماتیک تاثیر دارد.

جهت مطالعه به ادامه مطلب مراجعه بفرمایید.

در مناطقی که بارش باران و برف زیاد است مانند مناطق شمالی ایران ، جک و یا دربازکن های ریلی باید از حفاظت بالایی در مقابل رطوبت برخوردار باشند. رطوبت برای دستگاه الکتریکی بسیار مضر است و باعث خوردگی یا اخلال در کار دستگاه خواهد شد.

همچنین دمای مندرج در دفترچه مشخصات دستگاه باید با محیط نصب هم خوانی داشته باشد تا گرمای بیش از حد یا سرمای زیاد در کارکرد صحیح دستگاه اخلال ایجاد نکند

در صورتی که محیط نصب درب دارای وزش باد شدید باشد بار اضافی رو جک تحمیل خواهد شد. بنابراین وزش باد محل و تاثیر آن باید درنظر گرفته شود.

وزن و طول درب:

وزن درب تاثیر مستقیم بر انتخاب جک یا موتور ریلی دارد. هر جک یا موتور توانایی کشش وزن مشخصی را دارد و تحمیل بار اضافه بر آن باعث خرابی دستگاه خواهد شد.

عرض لنگه یا طول درب هم فتاکتور بسیار مهمی می باشد. جک های اتوماتیک دارای بازوی باز و بسته شونده یا حلزونی می باشند که عرض معینی را پوشش می دهند.

موتورهای درب های ریلی نیز طول مشخصی را باز و بسته می نمایند مثلا ممکن است یک موتور بیش از 11 متر طول درب را  پوشش ندهد.

 

تناوب کاری : جک های بازویی و موتورهای ریلی برای تعداد سیکل کاری مشخصی در ساعت طراحی شده اند. در صورتی که بار اضافی بر درب تحمیل شود موتور  داغ شده و عمر ان بسیار پایین خواهد آمد ، بنابراین لازم است با درنظر گرفتن تعداد افراد مجتمع مسکونی، رفت آمد به کارگاه و یا هر مکان دیگری جک مناسب را انتخاب کنیم.